Diensten

Waar we goed in zijn.

Webdesign

Een vakkundige website voor een uitstekende eerste indruk bij jouw potentiële klanten? Het bouwen van een WordPress website laat je doen door de digitale gekkies van Flier ICT. Met een hecht team bestaande uit digitale gekkies, programmeurs, verhalenvertellers en WordPress verslaafden, werken we samen aan allerlei soorten websiteprojecten. Met de liefde voor ons vak en de gezamenlijk drijfveer, streven we naar het hoogst haalbare resultaat. 

Benieuwd naar wat het Flier ICT team voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en laat een website op maat maken!

Webdevelopment

Wij zijn gek op techniek en nog gekker op technische uitdagingen, vooral als die uitdagingen bij ons op ons bordje liggen. Hoe complexer de vraag, hoe interessanter wij het vinden. 
 
WooCommerce kan al een hoop van zichzelf. De meeste webshops zullen zich prima redden met deze alleskunner. En functionaliteiten voegen we toe met plugins. Maar het kan zo zijn dat er geen plugin voor is. Of vaak is een bestaande plugin niet de beste oplossing. Daarom maken wij ook maatwerk oplossingen voor WooCommerce. Onze programmeurs bekijken de wensen, de eisen en de mogelijkheden. Samen gaan we bepalen hoe we het laten werken en waar nodig, te verbeteren.

Hosting & Beheer

Is hosting en beheer van jouw website belangrijk? Niet alleen belangrijk, maar ook onmisbaar! Bij Flier ICT vind je vakidioten, voor wie digitalisering, webhosting en beheer vanzelfsprekend is. Zo host je bij ons jouw eigen website met domeinnaam en ben je verzekerd van een razendsnelle en altijd zichtbare website. Zijn de gegevens van jouw bezoekers veilig? Ook dat is goed geregeld bij ons. Met domeinregistratie, web-veiligheid en onderhoud, houd je jouw website zichtbaar en bereikbaar voor bezoekers.

Webhosting, domeinregistratie en beheer voor jouw website of webshop? De website gekkies van Flier ICT staan te popelen om aan de slag te gaan!

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een passende offerte!