Over ons

Laat jouw website maken door professionals!

Over Flier ICT

Wij zijn geen onwijs groot webdesign bureau, maar wel een hecht team van vakidioten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ons team bestaat uit specialisten die met héél veel passie websites, webshops en webapplicaties bouwen en onderhouden. 

Wij werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte websites de bouwen die passen bij de huisstijl en visie van het bedrijf, en zo de online vindbaarheid te verbeteren.

Persoonlijke aanpak

Van webdesign tot aan webhosting en zoekmachine optimalisatie. Bij ons heb je één vast aanspreekpunt. Met een doordacht plan van aanpak en een goede voorbereiding beginnen onze specialisten aan jouw website. 

Bij ons staan onze klanten op de eerste plaats, dus wij hanteren een persoonlijke aanpak. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen, waarna wij deze geheid zullen overtreffen.

Voor al jouw vragen

Hulp nodig bij het onderhouden van jouw WordPress website? Of problemen bij het installeren van een standaard thema’s of plugins? Soms is er haast bij, en dat snappen wij. Sowieso houdt niemand van ‘er zijn nog 5 wachtenden voor u’. Daar doen we dan ook niet aan: wij houden je niet ‘aan het lijntje’.

Het Flier ICT team met digitale gekkies geven antwoord op alle technische vragen. Zo geven we je inzicht in zowel jouw technische als inhoudelijke verbeteringen, maar helpen we je ook bij het onderhouden, updaten, aanpassen en monitoren van je website.

Heldere communicatie

Ingewikkelde vakterminologie, daar zijn wij niet zo van. Wij leggen je graag in heldere taal uit wat we doen en hoe we kunnen voldoen aan jouw verwachtingen. 

Daarom garanderen wij een transparante werkwijze en heldere communicatie waarbij alle mogelijkheden worden besproken. Hierna zetten wij doelgericht stappen naar een waardevol eindproduct en kom je nooit voor onnodige verrassingen te staan. Klinkt goed toch?

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een passende offerte!