Portfolio

Leuk dat je er bent! We willen graag wat projecten met je delen waar we trots op zijn. Check ze hieronder in ons portfolio!

Ruimtecanvas

Voor Ruimtecanvas.nl hebben wij een webshop op maat mogen maken. De vorige webshop was verouderd en niet goed te beheren, tijd voor vernieuwing dus!

Een grote wens van het team van Ruimtecanvas was – naast een nieuwe webshop – om de afhandeling van de bestellingen te laten automatiseren. Om deze reden hebben wij binnen WooCommerce een maatwerk API-koppeling gerealiseerd naar PrintAPI, een drukwerkbedrijf in Nederland. Door middel van deze koppeling worden alle orders afgehandeld door PrintAPI, van printen tot versturen.

PrintAPI

In samenwerking met PrintAPI hebben wij verschillende WooCommerce webshops mogen koppelen met de Rest API van PrintAPI. Met deze REST API stuur je bestellingen direct door naar de drukkerij. Zij printen het product, verpakken het in een blanco doos met jouw logo op de pakbon, en versturen het rechtstreeks naar je klant — wereldwijd.

Het was voor ons een uitdagende en interessante opdracht om deze webshops te koppelen met de API. We hebben er dan ook hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat alles naadloos verliep en de klant volledig tevreden zou zijn met het resultaat.

Nijmeijer Keuringen

Voor een nieuw bedrijf gespecialiseerd in gereedschapskeuringen werden wij gevraagd een nieuwe website te ontwerpen en te ontwikkelen.

Teksten, een logo en afbeeldingen waren al verzorgd, waardoor we direct aan de gang konden met een opzet. Het is de bedoeling om de website als online visitekaartje te gebruiken, dus er zijn geen aanvullende functionaliteiten nodig. Een informatieve website met contactformulier en meerdere call-to-actions, uitgebreid met een aantal relevante afbeeldingen.

Patrick Groote

Van een bedrijf gespecialiseerd in het maken en monteren van houten trappen kregen we de opdracht om hun bestaande website te vernieuwen. 

De website was verouderd en niet geschikt voor mobiel gebruik. Het idee was om er een moderne, professionele site van te maken die weer een aantal jaren mee kan. Voor de inhoud konden we gebruik maken van de bestaande pagina’s. Door WordPress als CMS te gebruiken kon de website in de toekomst ook eenvoudig worden uitgebreid.

Antony Morgan

Onlangs hebben wij de kans gekregen om voor Antony Morgan Golf uit Rhoon een nieuwe website te ontwikkelen en te lanceren. Het probleem met de oude website was dat deze niet meer aan de behoeften van het bedrijf voldeed. Er waren geen gemakkelijke manieren om contact op te nemen en de website was niet gemakkelijk zelf te beheren.

Daarom hebben we besloten om de website te vernieuwen met behulp van ons eigen Content Management Systeem (CMS). Met dit CMS kunnen ze nu makkelijk de website bijwerken wanneer dat nodig is, zonder dat ze daar een techneut voor hoeven te zijn. We hebben ons uiterste best gedaan om een website te maken die professioneel oogt, maar ook gebruiksvriendelijk is en past bij het karakter van het bedrijf.

Contact

Laat hier je bericht achter, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.