Webdesign

Een website laten bouwen? dat kun je wel aan ons overlaten. We zitten hier met een stel vakidioten die verslaafd zijn aan WordPress.

Website laten maken

Een professionele website kan het verschil maken voor jouw bedrijf. Het is immers de eerste indruk die potentiële klanten van jou krijgen en kan bepalen of ze voor jouw bedrijf kiezen. Bij Flier ICT realiseren we ons maar al te goed hoe belangrijk een goede website is. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites die jouw bedrijf de uitstraling geven die het verdient.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die expert zijn in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites. We begrijpen dat ieder bedrijf uniek is en een eigen identiteit heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website perfect aansluit bij de identiteit en uitstraling van jouw bedrijf. We werken nauw samen met onze klanten om zo de beste resultaten te behalen en tot een website te komen waar iedereen trots op kan zijn.

Webshop laten maken

Een succesvolle en winstgevende WooCommerce webshop? Bij Flier ICT dromen we over WooCommerce en willen we je maar al te graag helpen bij het realiseren van jouw droom webshop. Of je nu een grote of kleine webshop bent, ons team met bouwers en website dromers geven vorm aan jouw webshop aan de hand van jouw boodschap, ambitie en visie.

Bij Flier ICT streven we ernaar om jouw webshop binnen no-time te realiseren. We begrijpen namelijk dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt met het verkopen van jouw producten. Daarom werken we efficiënt en effectief, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. Zo kun jij binnen korte tijd eigenaar zijn van een gloednieuwe webshop die helemaal past bij jouw bedrijf en die zorgt voor meer klanten en omzet.

VISITEKAARTJE ÉN LEADGENERATOR

Tegenwoordig is een website het online visitekaartje van je bedrijf. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat een webdesign de juiste uitstraling heeft en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog: een succesvolle website zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf online kunnen vinden, informatie kunnen inwinnen over jouw bedrijf en vervolgens tot actie kunnen overgaan. Zo functioneert je website zowel als visitekaartje én als leadgenerator.

Bij Flier ICT zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van succesvolle websites en webshops. We beginnen bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt je complete website of webshop vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op!

Voor je bezoekers én Google

Al is de website of webshop dat wij voor jou ontwikkelen nog zo mooi; uiteindelijk draait het er natuurlijk om dat jouw website wordt bezocht door potentiële klanten. Google speelt daarbij een belangrijke rol. Dagelijks wordt er namelijk ontzettend vaak gezocht naar jouw producten of diensten. Staat jouw URL dan op een hoge positie in de zoekresultaten? Dan kun je rekenen op een hoop extra verkeer. En meer verkeer betekent in de praktijk meer aanvragen, bestellingen of belletjes!

Daarom denken onze SEO-specialisten mee bij de ontwikkeling van jouw website op webshop, om te zorgen dat we direct bij livegang er helemaal klaar voor zijn om jouw website optimaal te laten scoren in Google.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een passende offerte!