Webdevelopment

Want niets is onmogelijk.

Oplossingen op maat

Wij zijn gek op techniek en nog gekker op technische uitdagingen, vooral als die uitdagingen bij ons op ons bordje liggen. Hoe complexer de vraag, hoe interessanter wij het vinden. 
 
WooCommerce kan al een hoop van zichzelf. De meeste webshops zullen zich prima redden met deze alleskunner. En functionaliteiten voegen we toe met plugins. Maar het kan zo zijn dat er geen plugin voor is. Of vaak is een bestaande plugin niet de beste oplossing. Daarom maken wij ook maatwerk oplossingen voor WooCommerce. Onze programmeurs bekijken de wensen, de eisen en de mogelijkheden. Samen gaan we bepalen hoe we het laten werken en waar nodig, te verbeteren.

Eindeloze mogelijkheden

Specifieke wensen voor jouw website of webshop? Zelfs voor de meest complexe vraagstukken draaien onze praktische perfectionisten hun hand niet om. Wij denken graag met je mee en geloven in ’the sky is the limit’ als het gaat om web development.

Wij ontwikkelen bijvoorbeeld API-koppelingen en keuzetools die naadloos aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het koppelen van verschillende systemen of het ontwikkelen van een gepersonaliseerde tool voor jouw klanten, wij gaan de uitdaging graag aan.

API-koppelingen

Wil je jouw WooCommerce webshop naar een hoger niveau tillen? Dan zijn API-koppelingen de oplossing! Hiermee kun je gemakkelijk gegevens uitwisselen tussen verschillende systemen. Denk bijvoorbeeld aan het synchroniseren van producten met je boekhoudprogramma of voorraadbeheersysteem.

Bij Flier ICT zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van API-koppelingen voor WooCommerce. Of het nu gaat om het synchroniseren van producten, automatisch importeren van bestellingen of bijwerken van voorraadstanden, wij maken het mogelijk met naadloze integratie in je webshop.

WordPress is de basis

Gebruik maken van een open-source basis als WordPress heeft een hoop voordelen. Zo wordt er niet alleen vanuit ons doorontwikkeld aan de basis, maar kun je bouwen op een hele community die hierbij helpt. Zeker met WordPress (het populairste CMS ter wereld) is de community rondom het systeem groot. Dit zorgt ervoor dat er veel vanuit de community wordt bijgedragen en doorontwikkeld. Hier kan jij als gebruiker van het CMS weer gebruik van maken.

Kortom, bij Flier ICT zijn we fan van open-source. Het gebruik van WordPress als basis voor jouw website of webshop zorgt voor een stabiel en betrouwbaar platform, met veel mogelijkheden voor groei en uitbreiding.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een passende offerte!