Webhosting

Razendsnel, veilig en altijd in de lucht.

Belang van webhosting

Webhosting is een essentieel onderdeel van het hebben van een website, en het speelt een belangrijke rol bij het succesvol runnen ervan. Een goede webhost zorgt ervoor dat jouw website snel laadt, altijd beschikbaar is en de gegevens van jouw bezoekers veilig zijn. Daarnaast zorgt een betrouwbare webhost ervoor dat jouw website beschermd is tegen aanvallen en hacks, waardoor jouw bezoekers en jouw bedrijf beschermd blijven.

Bij Flier ICT bieden wij hoogwaardige webhosting op maat. Of je nu een kleine of grote website hebt, wij zorgen ervoor dat jouw website snel, betrouwbaar en veilig is. Bovendien bieden wij ook uitgebreide support en ondersteuning bij eventuele problemen of vragen. Kies voor webhosting bij Flier ICT en verzeker jezelf van een optimale online aanwezigheid.

Alles onder één dak

Waarom de hosting en beheer bij verschillende partijen, als je dit ook onder één dak kunt hebben? Bij Flier ICT heb je het voordeel dat je website en hosting allebei onder één dak zitten. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en ervoor kunnen zorgen dat onze server en jouw website altijd up-to-date blijven. 

We verzorgen de WordPress-updates en testen je website volledig om te zorgen dat er geen problemen zijn. Ook monitoren we de werking van je website continu. Als je ervoor kiest om je webhosting en website bij ons onder te brengen, krijg je dus de best mogelijke technische ondersteuning en is je website altijd up-to-date!

Razendsnel

Een website die snel laadt is essentieel om het maximale uit je website te kunnen halen. Wanneer bezoekers telkens moeten wachten bij het laden van een nieuwe pagina zullen ze al gauw afhaken. De kans dat ze een volgende keer terugkeren is bovendien erg klein. Een website die te traag is kost je direct én indirect omzet, want ook Google heeft een hekel aan trage websites en neemt dit mee in de rangschikking van de zoekresultaten.

Het is dus van cruciaal belang dat jouw website snel laadt, zodat bezoekers een prettige ervaring hebben en je website hoger scoort in de zoekresultaten. Bij Flier ICT zorgen we ervoor dat je website snel laadt en dat je bezoekers een optimale ervaring hebben.

De beste webhosting

Wij hebben diverse servers beschikbaar met daarop meer dan voldoende ruimte voor het hosten voor alle soorten websites. Hiervoor vragen we een vaste jaarlijkse investering, om het overzichtelijk te houden.

Standaard ontvang je bij de ontwikkeling van een nieuwe website 10 GB aan opslagruimte, wat in de praktijk ruim voldoende is voor de hosting van je website en e-mails. Voor webshops reserveren we maarliefst 100 GB. Mocht je meer serverruimte nodig hebben, dan is dit in overleg altijd mogelijk.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een passende offerte!